عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مین‌های به جا مانده از داعش در سوریه همچنان قربانی می‌گیرد

۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز درحالی‌که درحال جمع‌آوری میوه بودند، بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۲۹۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، ۳۱ غیرنظامی سوری طی ۱۰ روز بر اثر انفجار مین‌های به جا مانده از داعش در شمال سوریه کشته شدند. این دست از حوادث هرساله هنگام جمع‌آوری میوه کماه اتفاق می‌افتاد.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که بر اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در صحرای رقه در حین جمع آوری میوه کماه، ۱۴ نفر کشته و ۸ نفر زخمی شدند. دیده‌بان حقوق بشر سوریه پیشتر گزارش داده بود که ۱۳ شهروند از جمله زنان از یک طایفه در اثر انفجار مین به جا مانده از داعش در حالی که در حال جستجوی میوه بودند در صحرای رصافه در حومه غربی استان رقه کشته شدند. رقه در طول کنترل داعش بر مناطق وسیعی که از سال ۲۰۱۴ شروع شد، برجسته‌ترین پایگاه این سازمان در سوریه بود تا اینکه در سال ۲۰۱۷ از این استان خارج شد.

 

علی‌رغم خطرات و هشدار‌های مقامات امنیتی، ساکنان همچنان به جمع آوری میوه‌ها در صحرا ادامه می‌دهند، زیرا آن‌ها به قیمت بالایی فروخته می‌شوند، که این امر تقاضا برای جمع آوری آن‌ها را با توجه به شرایط سخت اقتصادی که سوریه پس از ۱۳ سال جنگ متحمل شده است، توضیح می‌دهد.

 

مین‌های پراکنده در اکثر مناطق صحرای سوریه مانعی برای این شهروندان است، زیرا سالانه صد‌ها کشته و زخمی بر اثر انفجار آن‌ها در حین جستجوی میوه کماه ایجاد می‌کند.

 

در طول فصل جمع آوری کماه، که بین فوریه و آوریل است، مرگ و میر به طور مکرر در نتیجه انفجار مین رخ می‌دهد، زیرا ساکنان خود را سرگرم جمع آوری آن‌ از مناطق بیابانی وسیعی می‌کنند که قبلاً تحت کنترل داعش بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده